Verschil pre workout en post workout shake

Verschil pre workout en post workout shake

Wanneer je van plan bent om je lichaam sterker te maken door middel van krachttraining, dan is een goede voorbereiding erg belangrijk. Je wilt natuurlijk het maximale uit je training halen. Je kunt hiervoor supplementen gebruiken die je in poedervorm kunt verkrijgen en in tabletten. De poedervorm verwerk je tot een shake. Je lichaam heeft voor en na de training verschillende voedingsstoffen nodig. Voordat je gaat trainen wil je jouw lichaam voorbereiden op de inspanning die je gaat leveren en na de training wil je dat jouw lichaam zo snel mogelijk herstelt.

Je gebruikt daarom een pre workout shake en een post workout shake. De pre workout shake helpt je lichaam voor te bereiden op de training. Het levert een positieve bijdrage aan de training door je lijf een boost te geven en het bevordert je concentratie. Je kunt zelf een maaltijd eten voordat je gaat trainen, maar het is gemakkelijker om een pre workout shake te gebruiken. Zo weet je altijd dat je de juiste voedingstoffen binnenkrijgt. Deze shake bevat snelle koolhydraten (suikers), aminozuren, creatine, stikstof en cafeïne. Wanneer je traint omdat je wilt afvallen dan kun je beter geen pre workout shaken drinken, in verband met de hoeveelheid suikers die het bevat.

Een post workout shake helpt je lichaam herstellen van de training. Het heeft invloed op je spiermassa, want deze bouw je met het drinken van de shakes sneller op. Je herstelt sneller en je ervaart minder spierpijn. Een post workout shake bevat een combinatie van goede koolhydraten en essentiële aminozuren die je lichaam helpen herstellen. Je kunt met behulp van supplementen je spiermassa vergroten. Door voor de training een pre workout shake te drinken en na de training een post workout shake, haal je het maximale uit de training.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *